Open main menu

AlbanianEdit

NounEdit

Fjala

 1. (religion) Word
  • John 1.1 in Albanian
   Në fillim ishte Fjala / dhe Fjala ishte pranë Perëndisë, / dhe Fjala ishte Perëndi.In the beginning was the Word, / and the Word was with God, / and the Word was God.
  • other font for John 1.1 in Albanian, with some differences
   Në fillim ishte Fjala.
   Fjala ishte me Perëndinë.
   Fjala ishte Perëndi.
   In the beginning was the Word,
   and the Word was with God,
   and the Word was God.