Open main menu

The most annoying persistent problems were on my user page. I think they are fixed. I guessed that nested {{rel-top}} was a possible problem and that few others have used it on a large page so such a problem might be peculiar to me. I eliminated that and eliminated some other things and the problem went away. I will trying adding back the other things to see whether they might have been the cause.

[I just realized that it may have been your changes not mine that fixed my user page.]

The special characters below both the edit and search windows and the regex are back.

Thanks for giving this your attention and for actually succeeding in fixing it (at least apparently !!!).

I will let you know if I come across any of the other problems or if anything recurs.

I guess rarely selected and used options are somewhat likely to become problems as things change.

DCDuring TALK19:36, 8 October 2013

Everything important seems fine. But I don't think that the next-/previous-entry link thing ever worked for me. What is supposed to appear where on the screen?

DCDuring TALK21:22, 8 October 2013

I think that stopped working when Hippietrail's toolserver account expired, and he hasn't renewed it yet. I think the script was supposed to make a few links appear under each language header and/or in the sidebar (or maybe under the top header?), or something like that.

Yair rand (talk)22:10, 8 October 2013

Now that Translingual is "my" language I can see some value in it. It is hard to see the value for English or other "large" languages.

DCDuring TALK22:49, 8 October 2013