Terve! Olen sellainen kielitiedettä opiskeleva amerikkalainen ylioppilas ja asun tällä hetkellä kaakkoisessa Yhdysvalloissa. Oon opiskellut suomenkieltä tyyliin vuoden 2008 kesästä lähtien ja osaan sitä ainakin mukiinmenevästi. Vuoden 2009 talvella opiskelin itä-Suomessa noin 5 kuukautta ja se oli elämäni ihanin kokemus! Aion palata Suomeen jatko-opiskelijana ensi elokuussa (toivottavasti!) -- ensin pitää vaan valmistautua nykyisestä yliopistostani! Minusta olisi tosi kiva tutkia eri suomenkielen murteita, varsinkin kveeniä ja karjalanmurretta (ja miksei vaikka karjalankieli kanssa?). Oikeasti en malta odottaa Suomeen paluuta! :)

Oikeassa elämässä olen 20v ja pidän ruoanlaitosta, kasvimaanhoidosta, tietokoneroolipeleistä, fantasiasta, kirjoittamisesta, kissoista, yms yms kaikenlaisesta.

Suurin ongelmani on että ihastun AIVAN liian helposti toisiin kieliin, varsinkin ns. "harvinaisiin" kieliin, ja myös uhanalaisiin kieliin. Rakastan yli kaiken mahdottoman vaikeasta kieliopista koostuvia kieliä. =)

Toinen käyttäjätunnukseni on Xoolanguage, jota käytän aina välillä laittaakseni tänne xóõnkielen sanoja yms.

Wiktionary:Babel
en This user is a native speaker of English.
fi-2 Tämä käyttäjä osaa suomea kohtalaisesti.
Search user languages or scripts