Serbo-CroatianEdit

EtymologyEdit

from Albanian fruth[1]

NounEdit

frus f (Cyrillic spelling фрус)

  1. measles

ReferencesEdit


SwedishEdit

PronunciationEdit

NounEdit

frus

  1. indefinite genitive singular of fru
  1. ^ Omari, Anila. 2012. Marrëdhëniet gjuhësore shqiptaro-serbe, Qendra e Studimeve Albanologjike, Instituti i Gjuhësisë dhe i Letërsisë, Botimet Albanologjike, 437f, Tiranë, 2012.