Template:table:Solar System/ta

Solar System in Tamil · கதிரவ அமைப்பு (katirava amaippu), சூரிய குடும்பம் (cūriya kuṭumpam) (layout · text)
Star ஞாயிறு (ñāyiṟu), சூரியன் (cūriyaṉ), கதிரவன் (katiravaṉ)
IAU planets and
notable dwarf planets
புதன் (putaṉ) வெள்ளி (veḷḷi) ஞாலம் (ñālam), பூமி (pūmi),
புவி (puvi)
செவ்வாய் (cevvāy) சியரீசு (ciyarīcu) வியாழன் (viyāḻaṉ) சனி (caṉi) யுரேனசு (yurēṉacu) நெப்டியூன் (nepṭiyūṉ) புளூட்டோ (puḷūṭṭō) ஏரிசு (ēricu)
Notable
moons
திங்கள் (tiṅkaḷ), நிலவு (nilavu) போபொசு (pōpocu)
தெய்மொசு (teymocu)
ஐஓ (ai’ō)
ஐரோப்பா (airōppā)
கனிமீடு (kaṉimīṭu)
கலிஸ்டோ (kalisṭō)
மிமாஸ் (mimās)
என்சலடசு (eṉcalaṭacu)
தெத்திசு (tetticu)
டையோன் (ṭaiyōṉ)
ரியா (riyā)
டைட்டன் (ṭaiṭṭaṉ)
இயபிடசு (iyapiṭacu)

மிராண்டா (mirāṇṭā)
ஏரியல் (ēriyal)
அம்ப்ரியேல் (ampriyēl)
டைட்டானியா (ṭaiṭṭāṉiyā)
ஓபெரான் (ōperāṉ)
டிரைட்டன் (ṭiraiṭṭaṉ) சாரன் (cāraṉ) டிஸ்னோமியா (ṭisṉōmiyā)

The following documentation is automatically transcluded by the template {{table doc}}.

This template is a table cross-linking terms in Tamil. Use this template in the "See also" section of all the members of this table, and the title entry as well:

===See also===
{{table:Solar System/ta}}

This table in all languagesEdit

New languageEdit

Complete this box with the appropriate language code at the end, ex.: "en" for English.
Preloaded text: Template:table:Solar System new.


All tables with "table:" prefix in Tamil